Parkeren

Op de route van de verlichte optocht mag niet geparkeerd worden.

Voor 18.00 uur is er parkeermogelijkheid bij:

  • het voetbalterrein aan het Overeindseveld
  • parkeerterrein Sporthal aan de Notenakker
  • In de wijk van de Bloemenwaard

Na 18.00 uur worden de toegangswegen tot Cothen afgesloten.

Het terrein van Schoonderwoerd Heftrucks aan de Bredeweg is beschikbaar als parkeerterrein. Het terrein is verlicht en door verkeersregelaars worden parkeerplaatsen aangewezen. U bent dan ongeveer 150 meter verwijderd van het bruisende hart van de verlichte optocht. Het is via onderstaande routes bereikbaar.

Vanuit Wijk bij Duurstede:
Via de Geerweg naar deTrechtweg, rechtsaf de Bredeweg bij de kruising van de Ossenwaard rechtsaf naar het terrein van Schoonderwoerd heftrucks. – Via de Wijkersloot rechtsaf de Spiegelweg, linksaf de Bredeweg bij de kruising van de Ossenwaard rechtsaf naar het terrein van Schoonderwoerd heftrucks.

Vanuit Werkhoven:
’t Goy: -Via de Hollende wagenweg/ Tuurdijk, naar de Caspergauw linksaf de Ossenwaard bij de kruising van de Bredeweg schuin rechtdoor naar het terrein van Schoonderwoerd heftrucks.

Vanuit Utrecht / Bunnik:
Bij de kruising N229/ Zuwe / Leemkolkweg, rechtsaf de Leemkolkweg en vervolgens linksaf de Watertorenweg. Linksaf Caspergauw. Linksaf de Ossenwaard bij de kruising van de Bredeweg schuin rechtdoor naar het terrein van Schoonderwoerd heftrucks.

Vanuit Langbroek:
Bij de rotonde N227/N229 linksaf richting Wijk bij Duurstede. Bij de volgende rotonde rechtsaf via de Geerweg naar de Trechtweg, rechtsaf de Bredeweg bij de kruising van de Ossenwaard rechtsaf naar het terrein van Schoonderwoerd heftrucks.

Opstelplaatsen voor carnavalswagens zijn: Groenewoudseweg (vanaf de “druppel”bij het Zandpad) evenals het Opveld. Het Tarweveld blijft vrij voor hulpdiensten.